RSS
Zojuist is er contact geweest tussen de redactie PZC en SWN met betrekking tot een vandaag gepubliceerd artikel. PZC gaat een vervolgartikel plaatsen waarin ruimte voor uitleg van de problematiek en actuele stand van zaken in de provincie Zeeland.
Lees meer...
Kleine bijdrage SWN in een artikel Volkskrant, gistermiddag ruim interview en aandacht voor de problematiek door Peter Gorseman in het radioprogramma 'Aan Tafel'.
Lees meer...
Vandaag zijn onze vrijwilligers aanwezig op de 49e Reewildbeheer tentoonstelling te Exel om geïnteresseerden te informeren over aanrijdingen en calamiteiten met in het wild levende dieren. Zij ontvangen u graag van 10:00-17:00 uur in Restaurant de 'Exelse Molen', Oude Lochemseweg 4 te Exel.
Lees meer...
Vandaag geweldig ontvangen tijdens een constructief werkbezoek aan Reeopvang Westerwolde. Dit op initatief van de lokale Stichting Wildaanrijdingen Groningen (SWG).
Lees meer...
Vanaf vanavond 18:00 uur is het landelijk vervoersverbod n.a.v. de geconstateerde AI H5N8 te Oudewater ingetrokken. Buiten de 10 km zone is vervoer weer toegestaan.
Lees meer...
Ons bereiken momenteel veel vragen hoe om te gaan met de adequate afhandeling van aangereden dieren in Nederland door de acute situatie m.b.t. de geconstateerde vogelgriep in Oudewater.
Lees meer...
Page 5 of 5 First 1234[5] NextLast

 

Stichting Wildaanrijdingen Nederland

Hofsemolenweg 8

8171PM Vaassen

info@wildaanrijding.nl

©2021 Stichting Wildaanrijdingen Nederland

Powered by Natuurlijk!